Terapia individuală

Cabinetul psihologic PsyEvolution Bucuresti ofera servicii de consiliere psihologica si psihoterapie individuala pentru adulti.

Acest tip de psihoterapie se adreseaza tuturor persoanelor care traverseaza o criza existentiala, persoanelor care s-au confruntat cu diferite evenimente traumatice de-a lungul vietii, celor care simt ca nu mai pot face fata provocarilor cotidiene dar si acelor persoane care isi doresc o mai buna cunoastere de sine, care isi doresc cresterea stimei de sine si a increderii in propriile forte, care isi doresc sa isi depaseasca propriile limite si sa isi gestioneze intr-un mod sanatos propria viata. 

Uneori cu totii ne simtim secatuiti de  puteri, singuri sau goi pe dinauntru insa depinde numai de noi cum vom alege sa “rezolvam” aceste sentimente. Procesul terapeutic sustinut de catre psiholog sau psihoterapeut este pentru fiecare persoana in parte, o experienta unica si valoroasa, o experienta de dezvoltare, o investitie in propria persoana, o experienta ce merita efortul de a ne inlatura mastile si de a ne permite sa fim autentici.

Sedinta 50 min – 170 RON

Avand in vedere perioada dificila pe care o traversam va propun mutarea sedintelor in mediul online prin sedinta video, pentru a ramane in siguranta. Daca va simtiti coplesiti de situatia actuala, daca apar stari de anxietate, atacuri de panica sau dificultatea de a gestiona stresul acestui moment va rug sa apelati cu incredere la sedintele de consiliere si psihoterapie online.

Pentru ca imi doresc sa fiu alaturi de voi in aceasta perioada am redus tariful sedintelor la 150 RON